Onderschrift foto: Maassluis F2 kampioen

MAASSLUIS | Er zijn heel wat kampioenschappen behaald bij de jeugdsectie van CKC in het afgelopen weekeinde.

Maassluis A4, E1, F1 en F2 kampioen!
Maassluis A4 was de eerste kampioen dit seizoen. Dit jonge team heeft het hartstikke goed gedaan in het eerste jaar in de junioren, ze zijn ongeslagen kampioen geworden. Maassluis E1 en F1 zijn allebei ongeslagen kampioen geworden in de 1e klasse. Beide teams wisten 96 doelpunten te scoren wat een gemiddelde is van 16 doelpunten per wedstrijd!
Maassluis F2 kreeg elke wedstrijd goede tegenstand in de poule en het bleef tot de laatste wedstrijd spannend of ze kampioen zouden worden. De kampioenswedstrijd wonnen ze van de concurrent dus het kampioenschap is hartstikke verdiend!

Maassluis C1 in kampioenspoule
Maassluis C1 speelde deze veldcompetitie 1e klasse en moest minimaal 4e worden om 2e helft veld in de kampioenspoule te komen en ook volgend jaar verzekerd te zijn van een plek in de 1e klasse. De eerste 3 wedstrijden werden netjes gewonnen, de 2 wedstrijden daarna werden (nipt) verloren en in de laatste wedstrijd was 1 punt nodig om 4e te worden. In een spannende wedstrijd werd dit punt gepakt tegen de kampioen uit de poule waardoor de C1 verzekerd is van een plaats in de kampioenspoule.