In een gezellig drukke Olympiahal lukte het beide selectieteams van c.k.c. Maassluis niet om het volle puntenaantal binnen te harken. Zowel CKC 2 als  CKC 1 speelde gelijk tegen Valto uit de Lier, koplopers in beide poules.

Maassluis – Valto 19-19 (12-6)

Tegen het sterke Valto ging Maassluis voortvarend van start en eigenlijk de hele eerste helft hadden de Maassluise korfballers de leiding in het veld. Een 12-6 ruststand was het gevolg. In de tweede helft tapten de tegenstander echter uit een ander vaatje. Met het meegereisde publiek op de banken begon Valto meer te scoren en tegelijkertijd stokte de Maassluise productiviteit. Zo kwam het dat er na 70 minuten een 19-19 eindstand op het bord stond. Achteraf gezien een teleurstellend resultaat, maar tegelijkertijd geen schande tegen de terechte koploper in de 2e klasse F.

Maassluis 2 – Valto 2 10-10

Ook Maassluis 2 trad aan tegen koploper Valto en bij winst zouden er nog kansen voor het kampioenschap in hebben gezeten. Ook hier mocht het niet zo zijn. In een spannende wedstrijd werd er aan beide kanten zeer strak verdedigd waardoor de aanvallers het erg moeilijk hadden, getuige de 10-10 eindstand. Voor Maassluis 2 zaak zo de laatste drie wedstrijden in winst om te zetten om zo met een keurige 20 punten de competitie te beeindigen.

Overige resultaten

Maassluis 3 is na de 14-20 overwinning bij Oranje Nassau en route voor het kampioenschap dat volgende week kan worden binnengesleept. In de Olympiahal treden zij om 16:00 uur aan tegen laatst overgebleven concurrent KOAG 3.

Ondertussen staan ook de junioren er goed voor. Na een eclatante 18-4 overwinning op ONDO staan zij nu twee punten los van concurrent Weidevogels. De A1 zal tot het einde toe moeten knokken voor het kampioenschap!