Fotobijschrift: Alle deelnemende teams op het bedrijvenvolleybaltoernooi. (Foto: Peter Koenis)

Hoofdsponsor bedrijventoernooi: MTS Euro Products b.v.

14 deelnemend bedrijven met 21 teams

MAASSLUIS | Afgelopen vrijdag vond het 22e bedrijvensponsortoernooi van Volleybalvereniging MVC plaats. Bedrijven en instellingen uit Maassluis en omstreken vormden hun teams en speelden in de Wethouder Smithal in de categorieën ‘gevorderden’ en ‘beginners’. De teams van Gemeente Maassluis en Grandcafé de Waker gingen dit jaar met de winst naar huis!

Maar liefst veertien verschillende bedrijven of instellingen met in totaal 21 teams deden afgelopen vrijdag mee aan het bedrijven sponsortoernooi. Bij de beginners waren veel teams enorm aan elkaar gewaagd. Veel bekende sportievelingen die al jaren met het toernooi meedoen. Om in de finales te komen moesten alle poulewedstrijden gewonnen worden. Een heel zware opgave.

De teams die de kruisfinales haalden waren het Lentiz Geuzencollege, IMC & Friends, Lely Operations en Maassluis 2. Het Lentiz Geuzencollege was te sterk voor IMC & Friends en Maassluis 2 won van Lely Operations. De finale van 2017 ging tussen ambtenaren en docenten. Dit jaar was de gemeente te sterk en won verdiend de titel!

Bij de gevorderden waren er vier teams die de strijd met elkaar aan gingen. Al snel werd duidelijk dat het team van De Waker Servicis – de winnaar van vorig jaar – te sterk af was. Mooooooh en Pro-intermediair eindigden op plek 3 en 4.

De organisatie bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan een gezellig en geslaagd toernooi. Hopelijk tot volgend jaar!