Fotobijschrift: Maassluise jongens spelen in een Vlaardings tenue

Teamsponsor Heren 1: Services|TBI

MAASSLUIS |

MOVE4U/MVC Jongens B1 – Inter Rijswijk Jongens B3 3-1
Helaas was wedstrijd begonnen zonder Rico & Bjorn, maar desondanks bleven er 7 gemotiveerde jongens over voor de wedstrijd. Tycho en Brent stonden vaak op de goede plek om de bal te verdedigen. Met goede setup van Tomas en Vincent werden Lucas, Pepijn en Tim in de gelegenheid gebracht om aan te vallen. De eerste set ging dan ook verdiend naar Move4U/MVC met 25-17. De 2e set werd na lange tijd gelijk opgegaan te zijn, toch gewonnen door Mov4U/MVC vooral door de servicebeurt van Tim. In de 3e set leek het erop dat Inter Rijswijk de winst zou pakken. Bij een stand van 20-20 werd de servicebeurt benut, waardoor de 3e set ook gewonnen werd en dus de 1e match winst van het seizoen gevierd kon worden. De 4e set is er een om snel te vergeten al het positieve van de vorige 3 sets leek in een keer verdwenen. Er werd minder (niet) bewogen. Het leek wel of het team met de gedachte bij het eten was. Deze set werd dan ook overduidelijk verloren met 15-25. Met de 3-1 overwinning op zak gingen we met zijn allen (24 personen) een patatje met snack eten in ’t Smitje. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op maandagavond na de herfstvakantie in Vlaardingen.

MVC Dames1 – VOLLEY2B
Woensdag 11 oktober stond de wedstrijd tegen de dames van volley2b op het programma. Een sterke tegenstander met een aantal dames welke al jaren mee draaien. De middenaanvallers van Volley2b wisten de bal aardig te raken. MVC moest al snel volop in de verdediging dus. Maar de servicedruk bracht uitkomst. Volley2b had moeite met de servicepass en dat zorgde ervoor dat wij beter gingen spelen. De eerste 2 sets gingen aardig gelijk op, maar wel in het voordeel van MVC.
De derde set was MVC de weg kwijt. Zij werden slordiger, servicepasses kwamen niet meer goed aan en de dames wisten niet veel te scoren. Volley2b kwam beter in het spel. De derde set ging dan ook verloren. De vierde set móest gewonnen worden. Een aantal wissels moest de spirit terugbrengen. Langzaamaan ging het beter lopen maar ze trokken niet aan het langste eind. Dus daar was hij weer… die vijfde set.
Net als op de voorgaande vrijdag tegen move namen zij direct initiatief en wisten op redelijke voorsprong te komen. Volley2b gaf zich niet zo snel gewonnen en wist met een aantal services weer terug in het spel te komen. Toch ging de set winst naar MVC.
Hoewel Volley2b aanvallend sterker was dan MVC , was de servicedruk en verdediging van MVC goed.

Setstanden: 25-19, 25-18, 17-25, 23-25, 15-13.

Meer MVC
Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl.

Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten).

Email: bestuur@mvcmaassluis.nl