Het allereerste bedrijvenbeachvolleybaltoernooi wordt gehouden op 10 juni

Als het erop aan komt. lukt alles

MAASSLUIS | Met een gehavend team, moest dames 1 op een erg laat tijdstip spelen. Op donderdagavond om 21.30 uur startten tegen de nummer één uit de poule, de studenten van de Erasmus universiteit, dat is geen pretje. Knop om en winnen! Vorig seizoen stonden beide teams tegenover elkaar in de degradatie strijd van de promotieklasse. MVC trok eerst nog aan het langste eind en wendde directe degradatie af, maar degradeerde toen alsnog na de PD-wedstrijden.

De dames uit Maassluis begonnen onbevangen aan de wedstrijd. Ze stonden de hele eerste set op voorsprong, wat toch wel een tegenvaller was voor de Rotterdamse studenten, die dachten de klus wel even te klaren. Bij MVC stond een collectief dat zich niet liet wegspelen, er werd voor elk punt gevochten. Jammer dat het net niet afgemaakt werd, de set ging verloren met 25-23.

In de tweede set ging het goede spel van MVC door, alles lukte en bij Erasmus niet. Het werd 15-25. Helaas ging alles wat in de tweede set goed ging minder in de derde set. De verdediging had geen vat op de aanvallen van de studentes, wat resulteerde in een setstand van 25-14.

De derde set werd gauw vergeten en MVC ging met een positieve instelling het veld in. Net als in de voorgaande sets nam MVC  de voorsprong en die werd niet meer uit handen gegeven. Er werd heel hard geknokt en de vierde set werd met 17-25 gewonnen. Het stond gelijk en de winst was voor het oprapen!

In de superhete en klamme zaal moest er een vijfde set gespeeld worden. Bij Erasmus sloeg de vertwijfeling toe, zij begrepen niet hoe dit kon. MVC op de achtste plaats en Erasmus koploper. MVC dames 1 was in goede doen en speelde een van haar beste wedstrijden van dit seizoen. Zij haalden de vijfde set binnen en daarmee de 3-2 overwinning.

Als de vorm zo blijft, dan zullen de laatste wedstijden van dit seizoen net zo leuk zijn om te spelen en naar te kijken als deze wedstrijd. Komende zaterdag speelt dames 1 in de wethouder Smithal om 15:00 uur. U bent welkom!

MVC bedrijven(beach)volleybaltoernooi
Op vrijdagavond 7 april organiseert MVC het bedrijvensponsortoernooi. De inschrijvingen lopen binnen, opgeven kan nog tot en met 24 maart. Wees er snel bij! Als het niet lukt 6 collega’s of vrienden bij elkaar te vinden dan organiseert MVC ook nog op zaterdag 10 juni 2017 tussen 12:00 uur en 17:00 een beachvolleybaltoernooi voor bedrijven en instellingen op recreatief niveau.

10 juni 2017 Beachvolleybaltoernooi

Er staan deze dag 4 spelers per team in het veld. Hoofdsponsor van dit toernooi is Servicis TBI uit Hoogvliet. Het toernooi zal plaatsvinden op het terrein van de Gophers (adres: Gopherslaan in Maassluis). Voor meer informatie kunt u terecht op https://mvcmaassluis.nl/beachvolleybaltoernooi/

Meer MVC
Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl.