Jeugdkampioenen (v.l.n.r.) Stan Bakker, Sander Wakker en Jeroen Groenheide

Sponsor: Ruitenburgadviseurs & accountants

MAASSLUIS | TOG’ers Sander Wakker en Jeroen Groenheide zijn kampioen! Het tweetal komt namens TOG uit in het gecombineerde jeugdteam 3 van de tafeltennisverenigingen Salamanders en TOG. Afgelopen zaterdag won het team de Westlandse derby tegen Smash Monster met 6-4. Dat resultaat in de laatste wedstrijd was voldoende voor de titel in de derde klasse. Jeroen won al z’n wedstrijden, Sander klopte één tegenstander en hun teamgenoot Stan Bakker (Salamanders) twee. Salamanders/TOG 4 verloor met 7-3 van Overschie, TOG’er Bastiaan Groenheide won niet. En Salamanders/TOG 7 sloot de competitie mooi af met een 8-2 overwinning op Rijnsoever (Ismaël Wanly 3, Jim van Noordennen 2, Damian Rolvers 2).

Bob van Hoek percentagekoning
Hoe deden de TOG’ers het afgelopen individueel? Hieronder de winstpercentages in de afgelopen competitie.

1. Bob van Hoek (Duo 4, 4e klasse) 100%.
2. Jeroen Hendriks (TOG 1, 1e klasse) 93%.
3. Yoeri Toma (TOG 3, 4e klasse) 89%.
4. Sanjay Soekhlal (TOG 5, 5e klasse) 85%.
5. Jeroen Groenheide (Jeugd 3, 3e klasse) 83%,
6. Arthur Dukker (TOG 1, 1e klasse) 83%,
7. Yoeri Toma (Duo 4, 4e klasse) 83%.
8. Robert Kuiper (Duo 2, 2e klasse) 80%,
9. Marcel van der Kerkhoff (Duo 2, 3e klasse) 80%.
10. Dennis Breevaart (TOG 2, 3e klasse) 77%.

Junsen als afsluiting
Aanstaande vrijdag is het de laatste tafeltennismogelijkheid van dit seizoen in de Olympiahal. Er wordt afgesloten met het Junsen-toernooi waarbij een jeugdspeler met een senior dubbelt.

Kampioens- en afscheidsfeest
Op 10 juni vindt er in The Ollie’s een kampioensfeest plaats. Met TOG 1, TOG 2, TOG 3, Duo 3 en Jeugd 3 telt de vereniging een groot aantal kampioenen. Op deze avond wordt er ook afscheid genomen van twee prominente TOG’ers. Ewoud van Velzen verhuist vanwege werk naar de andere kant van het land. Ewoud was naast speler de laatste jaren vooral ook dé man die zich vol overgave en enthousiasme inzette voor de TOG-jeugd. Ruud Petschl die bijna 75 jaar is, stopt na 46 (!) jaar met competitiespelen. Ruud verhuisde al heel lang geleden naar Rijswijk maar hij bleef TOG trouw. Was nooit te beroerd om iets voor de vereniging te doen, hij zette zich
onder andere jarenlang in voor beginnende en recreatie-spelers.

Ook Tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal.

of neem contact op met Dennis Breevaart,  06-41530726.