woensdag 1 maart 2017 | 10:00 – 2;00 | Parkhof | Schubertlaan 2


MAASSLUIS | De ziekte van Parkinson is een ziekte van de hersenen. Wie aan de ziekte van Parkinson lijdt, kan uiteenlopende klachten hebben. Voor geen enkele patiënt is het ziektebeeld hetzelfde. Wilt u graag meer weten over Parkinson? En tips over hoe u met de ziekte om kunt gaan? Kom dan naar de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst op woensdag 1 maart a.s. in Parkhof in Maassluis over Parkinson.

Gastspreker Ralph Schalk, vrijwilliger bij de Parkinsonvereniging, is te gast en vertelt over het ziektebeeld van de ziekte van Parkinson. Ook krijgt u tips hoe u, als patiënt of mantelzorger, met de ziekte om kunt gaan. Er is ruimte om vragen te stellen en er is voldoende informatiemateriaal beschikbaar.

De themabijeenkomst is bij te wonen in Parkhof aan de Schubertlaan 2 in Maassluis.

Toegang is gratis en er staat een kopje koffie klaar.

Vanaf 09.30 is de zaal open en we starten om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.


Argos l’Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l’Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Careyn, Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord, Seniorenwelzijn, VraagRaak en gemeente Maassluis. Voor meer informatie over Argos l’Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 – 427 83 90.

Hoofd Redactie

Hoofd Redactie

Hoofdredactie van Maassluis.Nu | Verzorgt berichtgeving die niet onder een specifiek redactieteam valt

1 Reactie

  1. Aad Rieken
    22 februari 2017 at 15:02

    ”PAR-(K)-EER-BELEID!”

    Themabijeenkomst over Parkinson in Parkhof!