Vrijdag 24 feb 2017 | 20:30 – 22:30 | Koningshof | Uiverlaan 20


Twintig jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

MAASSLUIS | Twintig jaar Vrouw Holland: twintig jaar vocaal en verbaal cabaretgeweld grof verpakt in gevoelige liedjes en pijnlijke sketches. Ongegeneerd fysiek met ongeremde humor, ironisch koketterend met pijn, verlangens en onzekerheid.

Marieke Klooster, Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken kijken in jubileumshow zingend, dwepend, kwijlend, kreunend en gillend terug op twintig jaar kleedkamerhumor voor vrouwen én mannen. Met hun ijzersterke stemmen laten ze de huidige tijd schijnen op gevoelige liedjes als ‘Blauw plek’, ‘Mis je me dan nog’ en ‘Ik wil dat moment niet’.

Maar ook het Schubertorgasme, ‘O Heer ik masturbeer’ en acts als ‘So you think you have a beperking’ en de ‘Tietenpoppenkast glijden vrolijk de voorstelling in. Want Vrouw Holland is rijper, sterker, dikker, maar geen cent wijzer.

Kasten bestellen HIER


Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.