MAASSLUIS | Op vrijdag 3 februari zal Toonkunstenaar Arjan Breukhoven een concert op orgel en piano verzorgen in de Immanuëlkerk van Maassluis, aanvang 20.00 uur. De kerk is verwarmd Arjan omschrijft het concert als volgt: “Feest van de herkenning”. Het publiek zal met meerdere stukken mee kunnen neuriën.

Entree:10 euro -pinnen kan- inclusief koffie/thee na het concert, tot 16 jaar gratis. Meer informatie: Arjan Breukhoven concerteert In de Immanuëlkerk

Arjen Breukhoven

Op het programma komen improvisaties voor over populaire en bekende religieuze liederen, maar ook over beroemde thema’s uit Star Wars en The Phantom of the Opera. Uniek zijn de uitvoeringen van “An der schönen blauen Donau” en “Bohemian Rhapsody”,maar ook een indrukwekkend orgelwerk van Bach en muzikale pareltjes zoals het raadselachtige “Nimrod” van Edward Elgar zullen te horen zijn. Tot slot zal Arjan ook improviseren op verzoek.


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!