MAASSLUIS | Weggaan, thuiskomen, dromen, illusies, desillusies… Hoeveel popartiesten hebben er wel niet over gezongen? Het leven van onderweg zijn is voor velen een belangrijke inspiratiebron geweest voor het maken van prachtige, tijdloze popsongs.

The 70’s Unplugged heeft de pareltjes weten te vinden. Op 4 februari vertolkt de band de fijnste roadsongs uit de 70’s bij Theater Koningshof, op een geheel eigen, ambachtelijke en doorleefde manier.

Over The 70’s Unpluged

The 70’s Unplugged startte in 2014 met hun eerste theatershow. Onderlinge liefde voor ambachtelijk gemaakte popsongs uit de 70’s vormde de basis voor het allereerste programma ‘The Best of Acoustic Popmusic’. De afgelopen jaren groeide de groep uit tot een geliefde act, met steevast volle zalen en een enthousiast publiek.

© PR Koningshof

Zangers Vannessa en Joost brengen met veel gevoel en enthousiasme hun eigen versies van de 70’s klassiekers ten gehore. Vaak verrassend en soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band, bestaande uit René (drums), Leo (bas) en Jan Willem (gitaar & mandoline), zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs volledig tot hun recht komen.

Benieuwd?

Ben je benieuwd geworden naar The 70’s Unplugged en houd je wel van roadsongs uit de 70’s? Kom dan heerlijk genieten van een avondje vol The Eagles, Fleetwood Mac, James Taylor, John Denver, Joni Mitchell, Linda Ronstadt en meer! Kaarten bestel je via de website van Theater Koningshof.

The 70’s Unplugged – Songs for the Road
Zaterdag 4 februari 2023
Aanvang: 20.15 uur
Klik hier voor meer info & ticketsOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties