MAASSLUIS | Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost, toch? Martijn Kardol vindt in ieder geval van wel. Aanstaande zaterdag, 11 februari, staat hij om 20.15 uur op het podium van Theater Koningshof.

Zal er iemand in de zaal zijn die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat ís eigenlijk die situatie? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er überhaupt iemand die het kan oplossen? Of moet Martijn dat zelf doen?

Onafgebroken lachen om herkenbare situaties

Martijn Kardol is geen onbekende in de theaterwereld. Ook in Maassluis stond hij al eerder op het podium. In juni 2022 gaf hij tijdens de seizoenspresentatie een preview van zijn voorstelling ‘De Situatie’. De zaal werd bijna onafgebroken gevuld met bulderend gelach. De Theaterkrant noemt zijn voorstelling een “opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek.”

‘De Situatie’ is het derde cabaretprogramma van Martijn Kardol en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis óf het samen met je vriendin moeten beslissen wat er gekeken gaat worden op Netflix, iedere crisis heeft zijn eigen impact.

Zin in een avond lachen? Ga dan naar www.theaterkoningshof.nl en bestel kaarten!

Martijn Kardol – De Situatie (reprise)
Zaterdag 11 februari 2023
Aanvang: 20.15 uur
Tickets via www.theaterkoningshof.nlOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties