VLAARDNGEN | Op donderdag 16 februari (20:15 uur) is het dan eindelijk zo ver, Mart Hoogkamer reist af naar Vlaardingen! Na zijn doorbraak in de zomer van 2021 met zijn gimmickplaat Ik Ga Zwemmen (in Bacardi Lemon) veroverde de goedlachse volkszanger én ras-entertainer in een hoog tempo ieders hart. Want zeg nou zelf, wie kent (of zingt) ‘m niet?!

Grijp je kans om deze nummer 1 hit én andere nummers live mee te zingen in de Stadsgehoorzaal. Laatste kaarten nu verkrijgbaar.

De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/mart-hoogkamer.

Na twee optredens in een uitverkocht Ahoy afgelopen jaar, voegt de 24-jarige Mart Hoogkamer nu een theatertour met 7-koppige liveband toe aan zijn indrukwekkende muzikale cv. De voorstelling Met een lach en een traan is een echte feelgood show. Naast de grootste Engelstalige evergreens (o.a. Unchained MelodyAll By Myself en She Believes In Me) waar Mart een groot liefhebber van is, zullen er ook veel Nederlandstalige hits voorbijkomen. Dit zijn de muzikale herinneringen die Mart vanuit huis heeft meegekregen, zingen zit hem namelijk in het bloed. Geïnspireerd door zijn vader is Mart al op 6-jarige leeftijd begonnen met zingen op feesten en partijen. Mart is de sensatie van nu, zijn theatervoorstelling een feest der herkenning!

© Rosoriginal

Bassie en Adriaan cover
De meest recente hit van Mart Hoogkamer heeft veel raakvlakken met Vlaardingen, aangezien het een nieuwe versie is van de enige echte Bassie en Adriaan hit “In Spanje”. Het lied van dit Vlaardingse circusduo komt uit 1978 en is een lofzang voor het zonnige weer in het land aan de Middellandse Zee. Eind 2022 werden de zanger en het duo aan elkaar gekoppeld en werd het idee werkelijkheid. Met bijna 1 miljoen weergaven van de videoclip is deze nieuwe versie van de klassieker een groot succes.

Mart Hoogkamer met Met een lach en een traan
Donderdag 16 februari – 20:15 uur
Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/mart-hoogkamerOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.