MAASSLUIS | Het is weer bijna Valentijnsdag! Ben jij nog naarstig op zoek naar een last minute cadeau? Dan heeft Theater Koningshof dé tip voor je. Wij trekken Valentijnsdag bij het theater namelijk gewoon wat langer door tot 18 februari 2023!

Dan staan namelijk de ForEverly Brothers bij ons in het theater. Met de heerlijke hits en romantische teksten is dit een perfect avondje om eens lekker bij weg te zwijmelen. En om het nóg romantischer te maken toveren wij ons HOF Arrangementje ook om tot een liefdevol Valentijnsarrangement! Zin in? Dat dachten wij ook!

Een avond vol heerlijke muziek

© PR Koningshof

De ForEverly Brothers staan garant voor een heerlijk muzikale avond. Het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert brengt de muziek van de Everly Brothers zoals het hoort: swingend – en vol liefde voor de muziek! En of dat dan wel een beetje romantisch wordt? Zeker! De Everly Brothers hebben verschillende hits met prachtige, romantische teksten… Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘’All I Have To Do Is Dream’ en ‘(Till) I Kissed You’? Precies: een avondje ForEverly Brothers biedt genoeg mogelijkheden om lekker tegen elkaar aan te kruipen, elkaar zo nu en dan verliefd in de ogen te kijken en romantisch samen te genieten van een muzikale trip down memory lane.

Valentijns Arrangement

Bij de voorstelling van de ForEverly Brothers kun je ook een HOF Arrangement boeken. Daarmee maak jij van jullie avondje uit een heerlijk romantisch avondje uit dat je niet snel zult vergeten! Jij zorgt ervoor dat jullie zaterdag 18 februari samen aanwezig zijn, dan zorgen wij voor een romantische setting, een overheerlijk en liefdevol Valentijnsarrangement en natuurlijk de fijnste muziek, verzorgd door de ForEverly Brothers!

Meer weten of direct jouw last minute Valentijnscadeau scoren? Ga dan naar www.theaterkoningshof.nl. Tot zaterdag!


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties