VLAARDINGEN | Op vrijdag 24 februari (20:30 uur) staat Lotte Velvet met haar debuutvoorstelling Ondergrond in de Stadsgehoorzaal. In een intieme café opstelling in de Harmonie brengt ze een mix van muziek, poëzie, vreemde personages en harde grappen. Zelf omschrijft Lotte haar voorstelling als apocalyptisch cabaret: “We gaan er allemaal aan, maar wel met humor.”

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/lotte-velvet

Een prijswinnende debuutvoorstelling 

In Ondergrond staat Lotte Velvet op het punt haar relatie met de wereld te beëindigen. Een relatie die van beide kanten op scherp is komen te staan, want na al die goede jaren samen is het de afgelopen tijd toch alleen maar crisis! Ooit hielden ze van elkaar maar nu vraagt Lotte zich ernstig af of de wereld nog wel met haar verder wil. Met slim geconstrueerde en geestige liedjes over onder andere de klimaatcrisis, geeft Lotte stem aan alle andere mensen die óók in de knoop zitten met de wereld en krampachtig controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden.

© Anne van Zantwijk

In 2020 won Lotte Velvet met Ondergrond de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Drie jaar later is de voorstelling nog steeds actueel en door de constante toevoeging van nieuwe elementen uit dagelijkse gebeurtenissen, nooit hetzelfde!

Lotte Velvet met Ondergrond
Vrijdag 24 februari – 20:30 uur
Kaarten zijn te koop via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/lotte-velvet


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.