VLAARDINGEN | Op zaterdag 25 februari (20:30 uur) reist de veelzijdige Willie Wartaal (Wiwa) af naar Vlaardingen. Bij het grote publiek werd Willie Wartaal (Olivier Mitshel Locadia) bekend als rapper van De Jeugd Van Tegenwoordig, die na hun doorbraak in 2005 met de single “Watskeburt?!” niet meer weg te denken zijn uit het Nederlandse muzikale landschap. Naast rapper is Wiwa ook dj, presentator, acteur, songwriter én vader. 17 jaar lang heeft hij festivals plat gespeeld en stadions uitverkocht, maar nu duikt Willie het theater in met zijn eerste voorstelling Moederdag.

Kaarten zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/willie-wartaal.

De voorstelling Moederdag is gevuld met levenslessen die hij gehaald heeft uit het opgroeien met een drugsverslaafde moeder. Met een gezonde dosis humor blikt hij terug op zijn moeilijke jeugd en het verdere verloop van zijn leven. “Als ik nu terug kon naar de tijd dat ik een klein jongetje zonder moeder was, een jongetje dat bij een stiefvader woonde die hem eigenlijk niet wilde hebben. Dan zou ik kunnen zeggen dat ik gewoon geduld moest hebben en dat alles méér dan goed zou komen. Maar tijdmachines bestaan niet, dus nu moet ik met mijn issues jongleren in mijn rol als vader en rapper van een groep die stadions uitverkoopt. Een junk als moeder hebben heeft uiteindelijk toch meer gevolgen dan ik zelf altijd wilde geloven. Ik heb niks met haar, maar toch is het elke dag Moederdag.”

Willie Wartaal met Moederdag
Zaterdag 25 februari – 20:30 uur
Kaarten zijn te koop via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/willie-wartaal


Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.