MAASSLUIS | Zet het maar groot in je agenda, want op 4 maart 2023 komt Marja van Katendrecht terug naar Theater Koningshof met haar Relatie Advisatie Show! Marja van Katendrecht is de Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam en een echte theaterpersoonlijkheid. Ze is grappig, verwarmt alle harten én geeft met liefde een flinke portie ongevraagd advies.

Van relatiebreuk naar bonte avond vol verrassingen

Toen Tupperware de relatie met Marja eenzijdig verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, voelde Marja de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te ontrafelen. Het resultaat? Marja’s Relatie Advisatie Show, een zelf ontwikkelde cursusavond waarin ze zichzelf en haar publiek prikkelt en, zoals je kunt verwachten, hier en daar ook wat (ongevraagd) advies geeft.

foto: annemieke van der togt

Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Ze mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. Zo’n cursusavond heb je nog nooit meegemaakt! Tijdens deze bonte avond vol verrassingen hoopt Marja van ieders (gebroken) hart weer een warm, kloppend orgaan te maken.

Kom je ook?

Tickets voor Marja’s Relatie Advisatie Show bestel je via www.theaterkoningshof.nl! Daar vind je ook meer informatie over de voorstelling.

Marja van Katendrecht – Marja’s Relatie Advisatie Show (try-out)Zaterdag 4 maart 2023
Aanvang: 20.15 uurOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties