MAASSLUIS | Op 11 maart staan de Nederpop All Stars samen met de zussen van Loïs Lane op het podium van Theater Koningshof in Maassluis! De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop.

Samen met Monique en Suzanne Klemann (Loïs Lane) brengen zij nu een knallende show vol met de allerbeste hits uit de Nederlandse popgeschiedenis naar het theater… Zin in een muzikale tijdreis, beleefd vanuit zo’n heerlijk comfortabele rode theaterstoel?

Tijdreis door Nederlandse popgeschiedenis met Nederpop All Stars & Loïs Lane

Nederlandse klassiekers & de grootste Loïs Lane hits

De allerbeste hits uit de Nederlandse popgeschiedenis komen op 11 maart voorbij. Ook brengen de Nederpop All Stars samen met Loïs Lane een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Stilzitten op je stoel is vanaf de eerst gespeelde noten al niet meer mogelijk. Het wordt een swingende avond! En als het speciale Nederpop-discoblok dan eenmaal is aangebroken, brult iedereen luidkeels mee. Uiteraard komen ook de fijnste Loïs Lane hits voorbij. My Best Friend, It’s The First Time… Het wordt een feest der herkenning!

Zin in een knallende show? Bestel dan snel tickets voor de show van de Nederpop All Stars & Loïs Lane op zaterdag 11 maart 2023! Tickets bestel je via www.theaterkoningshof.nl. Aanvang: 20.15 uur. Tot dan!Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties