MAASSLUIS | Zin in een avond vol muziek, Rotterdamse humor en gezelligheid? Zet 18 augustus dan héél snel in je agenda, want dan komen de Wannebiezz naar Maassluis voor een te gek meezingfestijn waar je absoluut bij wil zijn!

Een avond vol Hollandse gezelligheid

Met tickets voor De Wannebiezz op zak kun je je voorbereiden op een avondje uit dat je niet snel zult vergeten. Om 19.30 uur trappen we de avond af met Koos Kap en Ron Stolk, beter bekend als The Rockshots. Zij zetten het park op z’n kop met hun aanstekelijke enthousiasme en heerlijke covers van allerlei bekende rockhits.

Na The Rockshots is het dan om 20.30 uur tijd voor De Wannebiezz! Arie van Ballegooije, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette staan garant voor een avondje heerlijk meebrullen met de leukste hits! Na De Wannebiezz geniet je nog van een gezellige afterparty met DJ. Dus… Heb jij zin in een avondje Rotterdamse bravoure, brutale humor én heerlijke meezingmuziek? Bestel dan snel tickets.

De Wannebiezz | Voorprogramma: The Rockshots
Vrijdag 18 augustus 2023
Aanvang: 19.30 uur
Tickets via www.theaterkoningshof.nl


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties