MASSLUIS | Op zondag 20 augustus is het tijd voor de Lazy Sunday van Parklif/ve Festival! Het wordt een dag vol muziek, een gezellige markt én natuurlijk lekkers te eten en te drinken. Kom jij ook? We gaan er een heerlijke dag van maken!

Een picknicktas voor de ultieme Lazy Sunday

Wil jij een ultieme Lazy Sunday beleven en je geen zorgen hoeven te maken over je lunch? Bestel dan voor €12,50 een picknicktasje! Bij binnenkomst kun je jouw picknicktas ophalen, om vervolgens in het park plaats te nemen aan één van de picknicktafels of op een picknickkleedje, om te genieten van allerlei lekkers en natuurlijk fijne muziek.

Een dag vol shopplezier, muziek en relaxte activiteiten

Droom weg bij de Franse chansons van Martel & Jansen, geniet van de fijne muziek van Petit Acoustique en dans mee met Ding a Dong, het Waterwegkoor Maassluis en de zangers en zangeressen van Pas Halverwege.

Om helemaal zen te worden, kun je meedoen met één van de yogaworkshops. Je kunt je hiervoor gratis inschrijven via de website van Theater Koningshof. Aan de kids is uiteraard ook gedacht: kinderen vanaf 10 jaar kunnen meedoen met een te gekke graffiti workshop! Terwijl jij dus lekker struint langs de verschillende kramen van allerlei lokale ondernemers, kunnen de kids zich uitleen met een spuitbus.

Kom jij ook?

Heb jij wel zin in een heerlijke dag in het park? Zet de Lazy Sunday dan snel in jouw agenda! Houd de socials van Theater Koningshof in de gaten voor meer informatie over de kramen, de muzikale optredens en de andere activiteiten van de Lazy Sunday en Parklif/ve Festival als geheel.

Parklif/ve Festival – Lazy Sunday
Zondag 20 augustus ‘23
12.00 – 17.00 uur
Meer informatie via www.theaterkoningshof.nlOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties