MAASSLUIS | TRYO, oftewel “trio cabaret try-outs”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling als try-out. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater!

  • Benjamin van der Velden
  • Selma Visscher (finaliste Cameretten 2022)
  • Farida Laan (winnaar Ramses cheque 2021)

Host: Esther van der Voort

Deze voorstelling is onderdeel van Lach op Vrijdag, hét Comedy Concept van Maassluis! Bij Lach op Vrijdag ontdek je in verschillende voorstellingen verspreid over het jaar de leukste opkomende talenten. Zin om krom te liggen en met lichte buikpijn van het lachen weer naar huis te gaan na een avondje heerlijke comedy? Bestel dan nu tickets!

Vrijdag 20 oktober, 20.15 uur


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.