MAASSLUIS | In een feestelijke sfeer vol herkenbare muziek en gezelligheid vieren Drumfanfare Het Wapen van Maassluis/Evenementenband De FurieToeters hun gezamenlijke 50-jarig jubileum met een groots jubileumconcert. Het evenement belooft een avond te worden waarin de rijke geschiedenis van deze muzikale groepen centraal staat en waarbij ze hun verhaal vertellen via de kracht van muziek.

Het jubileumconcert vindt plaats in het sfeervolle Theater Koningshof in Maassluis op 22 oktober a.s. De avond begint om 20.00 uur en belooft een onvergetelijke muzikale ervaring te worden voor jong en oud.

Drumfanfare Het Wapen van Maassluis is al vier decennia lang een prominente naam in de Maassluisse muziekscene. De band heeft een rijke traditie van optredens bij lokale evenementen en heeft menig Maassluizer geïnspireerd met hun muzikale talent. Evenementenband De FurieToeters staat het laatste decennium bekend om hun opzwepende deuntjes en de energie die ze toevoegen aan elke festiviteit in de regio.

Het jubileumconcert belooft een muzikale reis door de tijd te worden, waarbij de band hoogtepunten uit haar repertoire ten gehore zal brengen. Verwacht een mix van marsmuziek, populaire hits en misschien zelfs enkele verrassingen.

De toegangskaarten voor dit unieke evenement zijn verkrijgbaar via ticket shop op de website www.furietoeters.nl, bij Beter Horen in de Koningshoek en aan de zaal voor slechts € 10,00 per stuk, en dit is inclusief een pauze drankje om de avond nog gezelliger te maken. Dit jubileumconcert is een unieke kans om de rijke muzikale geschiedenis van Maassluis te vieren en te genieten van geweldige muziek.

Mis dit speciale evenement niet! Noteer 22 oktober in uw agenda en kom naar Theater Koningshof voor een avond vol muziek, herinneringen en gezelligheid ter ere van 50 jaar Drumfanfare Het Wapen van Maassluis en Evenementenband De FurieToeters. We hopen u daar te zien!


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.