MAASLAND | De mooiste religieuze muziek van Mozart: Krönungsmesse, Exsultate en Requiem op vrijdag 3 november in de Oude Kerk. Heel fijne muziek om naar te luisteren, zeker in deze tijd van herdenken van overledenen: Allerzielen in de RK-kerk en einde van het kerkelijk jaar bij ons.

Vrolijker van karakter is de Krönungsmesse uit 1779, waarin de jonge, enigszins frivole Mozart toch ook al diepe devotie weet te leggen. Exsultate, Jubilate is een juichend motet voor sopraan-solo. Zoals altijd bij Hosanna top-solisten, deze keer in een mix met conservatoriumtalenten. Met dirigent Leo Smeets, het Dordrechts Kamerorkest, en ‘Hosanna’ versterkt met projectleden wordt het zeker genieten!

© 2022 J.v.d.Heuvel

Kaartverkoop bij de leden en ‘Hadassa’, Noordvliet 17, Maassluis. Tip: zorg dat u op tijd een kaart hebt, want de Messiah vorig jaar was razendsnel uitverkocht! Meer informatie: www.covhosanna.nlOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.