MAASSLUIS | De kaarsen branden en het is binnen warm. Daarom is iedereen om middernacht welkom voor het Kerstnachtzingen in de Groote Kerk. Dit eenmalig alternatief brengt veel mensen dan toch het gevoel van vrede, verbinding en harmonie.

24 december 22:00 uur, Groote kerk – De deuren staan voor u open.

Ds. Gerrit van Wolfswinkel preekt eerder op deze Kerstavond voor de protestantse gemeente in deze Groote kerk. Er is dit jaar géén 2e dienst om middernacht waardoor dit eenmalig initiatief mogelijk vanaf 22.00 uur mogelijk is.

© Nel Wilkes


Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema