MAASSLUIS | Op dinsdag 9 januari houdt Woordkunst haar maandelijkse drukbezochte dichtersavond in Kevin’s grand café, P.C. Hooftlaan 6. Entree voor deze avond is gratis. Het thema van deze avond is: “Kopienspiratie”.

Dichters maakten minimaal één gedicht dat bestaat uit tekst die per regel is ontleend aan steeds een ander Nederlandse liedtekst. 

© Woordkunst

De avond duurt van 20:00 tot 22:15 uur. De avond wordt deze keer gepresenteerd door Jelle Ravestein. Vijf genodigden dichters zorgen voor een mooi optreden. Aansluitend is er het open podium, waarvoor iedereen zich bij binnenkomst kan aanmelden.


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.