MAASSLUIS | Een Nederlandse romantische komedie, een kaskraker! Jan (Herman Finkers) speelt in deze onvervalste Twentse odyssee een veearts die veinst Alzheimer te hebben om van zijn beklemmende huwelijk met Gedda af te komen, hilarisch.

De film draait in de ontmoetingsruimte van Oud Sluys op woensdagmiddag 24 januari. Zaal is open om 13.00 uur, aanvang film 13.30 tot 15.30-16.00 uur. Bij ontvangst krijgt een kop koffie of thee met wat lekkers, in de pauze kunt u nog een drankje bestellen als u wil op eigen kosten. Kaartjes, 2 euro, verkrijgbaar vanaf 15 januari bij het buffet, open op werkdagen van 9.00-16.30 uur.Bewonerscommissie OudSluys

Bewonerscommissie OudSluys

Bewonerscommissie Oud Sluys | Ontmoetingscentrum Oud Sluys (alias de Nieuwe Vliet)

ADRES
Recreatiezaal Oud Sluys, PC Hooftlaan 37, ingang Rheinvis Fijthstraat , achterzijde pand, entree is in de hoek.