MAASSLUIS | Tijdens een informatieve popquiz op vrijdag 2 februari as. nemen muzikant Jorn den Hertog en auteur Corjan Matsinger je mee op een muzikale en spirituele reis door de hitlijsten. Het belooft een gezellige avond te worden in de Immanuelkerk.

Corjan vertelt verhalen, draait fragmenten van liedjes en geeft achtergrondinformatie bij songs die op de hemelpoort kloppen. Want vaker dan je denkt duikt God op in je afspeellijsten. Jorn speelt live-muziek en met elkaar strijden we natuurlijk om de felbegeerde popquiz-prijzen waarmee je naar huis kunt gaan!

Je bent van harte welkom voor een muzikale avond vol plezier, ontmoeting, verwondering en gezelligheid. De avond start om 19.30 uur in de Immanuelkerk aan de Lange Boonestraat 5. Vanaf 19.15 uur zijn de deuren open en staat er koffie en thee voor je klaar. De avond is bedoeld voor iedereen, of je nu jong bent of al wat ouder.

De entree is gratis. In verband met de organisatie vinden we het fijn als je je vooraf even wilt aanmelden door een email te sturen naar info@jeugdwerkpknmaassluis.nl.


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!