MAASSLUIS | Gezellige bijeenkomst met persoonlijke verhalen, foto’s en filmpjes over Maassluis – toen en nu.

Woensdag 21 februari 2024 van 13:30 tot 16:00 uur | Kunst en Cultuur Academie | Koningshoek 93050, Maassluis

Er zijn vast nog wel (Maas)Sluizers die thuis achterin een kast foto’s van Maassluise gebeurtenissen hebben liggen. Achter elke foto zit een verhaal. En dat verhaal willen wij graag horen.  Verschillende mensen brengen nieuwe of oude foto’s mee op een stickje. Dus elke week is anders.

█ Elke woensdagmiddag vanaf 13.30 tot 16.00 uur wordt er een serie foto’s of een film vertoond. En het gaat altijd over onze gemeente Maassluis van toen en nu.

Heeft u zelf prachtige foto’s van Maassluis in een boek, dan willen wij die graag kopiëren en mogelijk uw verhaal erbij horen. De foto’s halen wij niet uit uw boek.Het gaat om uw familieportretten of samenkomsten bij verenigingen, natuurlijk mogen het ook foto’s van straten en gevels zijn. En mee klappen mag altijd.

█ De naam Klaphuys komt van klappen en dat betekent kletsen en huys is de locatie waar men onder het genot van koffie en thee met een koekje lekker even uit de school kan klappen over vroeger en nu. U bent van harte welkom. 

Ingang achter het stadhuis aan de kant van de Beethovenlaan: volg de bordjes KCA.  

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar klaphuys@gmail.com


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.