MAASSLUIS | Fuad vraagt zich in ‘Vogelvrij’ af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal…

‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Hassen. Hij valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedystijl. Het publiek is op zijn gemak bij hem, toch weet hij rake klappen uit te delen. 

“Hij is een meester in het bespelen van het publiek.” – Theaterkrant

“Hassen is een fantastisch goede acteur en weet met zijn vele stemvervormingen je onbedaarlijk te laten lachen.” – ILoveTheater

 

Koningshof 1 maart 2024 om 20:15 | MEER INFO EN TICKETS

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties