MAASSLUIS | Brunswijks nieuwe show ‘Altijd Kind Gebleven’ is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek dat over hem verscheen. Brunswijk vluchtte vanuit Suriname naar Nederland en groeide van verlegen sukkeltje met flaporen uit tot een zelfverzekerde jongen, met als grootste passie mensen te laten lachen. 

In deze show gaat hij terug naar die kindertijd. Hoe was jij als kind? Wat wilde je worden? Was je een ‘binnenspeel’ kind of een ‘buitenspeel’ kind? Was vroeger het speelgoed beter? Al deze vragen en veel meer komen aan bod in ‘Altijd kind gebleven’. Brunswijk haalt het innerlijk kind in zichzelf en in jou naar boven! 

Zaterdag 9 maart 20.15 uur –  MEER INFO EN TICKETS


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties