MAASSLUIS | Voor deze unieke tour hebben de 3JS samen met de strijkers van het Red Limo Quartet hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken. Het Red Limo Quartet maakt al jaren naam als hét strijkkwartet van Nederland. Het kwartet begeleidde veel topartiesten uit binnen- en buitenland, waaronder Eddie Vedder. 

De Nederlandstalige, vaak folkachtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen. Naast nummers van de 3JS zullen ook een aantal verrassende covers voorbij komen. 

Donderdag 14 maart 20.15 uur  MEER INFO EN TICKETS


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties