MAASSLUIS | De Koningshof heeft weer een mooie editie van de Ladies Night in petto.

In 2023 maakte Barbie opnieuw furore in de naar haar vernoemde hitfilm. Het was dé kaskraker van de zomer – en we raakten er maar niet over uitgepraat. Na heel wat bioscoopbezoeken werd Barbie uitgeroepen tot de succesvolste film ooit, geregisseerd door een vrouw. Reden genoeg dus om de film een eigen Ladies Night te geven, geheel in roze thema!

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. In de film wordt een omgekeerde emancipatiestrijd getoond: in Barbieland zijn vrouwen de baas en hebben de mannen slechts een bijrol. Als Barbie naar de echte mensenwereld reist om haar existentiële crisis op te lossen, zet dit haar wereld meer op zijn kop dan zij ooit had gewild…

 ​MEER INFO EN TICKETS


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties