MAASSLUIS | Theater Koningshof presenteert Drift ; een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. Alle lagen worden afgepeld. Vierveijzer trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen. 

© PR Khof

Voor haar voorstelling Lucht ontving Vierveijzer de Poelifinario 2020/2021 voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma. De jury noemt Vierveijzer “meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.”

“Eén van de beste liedschrijvers van Nederland.” –  VSCD Jury 

Zaterdag 23 maart 20.15 uur | MEER INFO EN TICKETS


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties