MAASSLUIS | Bibliotheek de Plataan en Purple Lily Creations starten dit voorjaar met het Papiercafé. Vind jij papier ook helemaal leuk en wil je graag andere papierliefhebbers ontmoeten? Ben je een beginnende creatieveling of al gevorderd? Iedereen kan aan de slag. Suzanne van Purple Lily werkt veel met hergebruik van boeken en heeft altijd een voorbeeld bij zich.

Wist je trouwens dat knutselen ook nog eens goed voor de mens is?

Als volwassene ben je namelijk gauw een stuk minder vaak creatief bezig dan je zou willen. Toch is dit relevant; doordat je met knutselen niet veel bezig bent met je hoofd, maar vooral met je handen doorbreek je de stresscyclus.

Neem er eens de tijd voor en doe gezellig mee.

Voor wie? Iedereen vanaf 16 jaar

Wanneer? Vrijdagochtend 26 april, 31 mei en 28 juni

Hoe laat? 9.30 uur – 11.30 uur

Kosten? Gratis

Waar? Uiverlaan 18,3145 XN MaassluisOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.