MAASSLUIS | Reinier Verduijn exposeert in de maand juni in het Douanehuisje in Maassluis. Met zijn schilderijen brengt de kunstenaar de schoonheid van de natuur in beeld.

Het werk dat Reinier Verduijn maakt, kan divers worden genoemd, maar kenmerkt zich altijd in een realistische stijl. Het medium dat hij voornamelijk gebruikt is acrylverf, maar ook schilderijen met olieverf zitten in het repertoire van de kunstenaar.

© Reinier Verduijn

Tijdens de expositie in het Douanehuisje is ook experimenteel werk te zien waar Reinier tijdens de Kunstroute eerder dit jaar aan begonnen is.

Openingstijden – De expositie van Reinier Verduijn is van zaterdag 1 tot en met zondag 30 juni 2024 gratis te bezoeken op alle zaterdagen en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis. Meer informatie over de kunstenaar is te vinden op zijn website: www.reinierverduijn.com.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 of douanehuisje@crmmaassluis.nl.

EINDE PERSBERICHT

Bijlage, foto: Een kunstwerk van Reinier VerduijnOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!