MAASSLUIS | Kamerkoor Cantabile levert op dinsdagavond 11 juni een bijdrage aan de Maassluise week van de cultuur. Vanaf 20.00 uur geeft het koor een klein ‘huiskamerconcert’ in het Witte Kerkje, Constantijn Huijgensstraat 1. Cantabile zingt dan onder andere liederen van de bekende componisten Gabriel Fauré, Edward Elgar en Camille Saint-Saëns. De toegang is gratis.

Het korte optreden is een goede mogelijkheid om kennis te maken met het Maassluise koor, dat inmiddels al 37 jaar muzikaal aan de weg timmert. Dat geldt ook voor mensen die belangstelling hebben om (weer) te gaan zingen in een leuk, maar ook ambitieus kamerkoor. Zelf meezingen kan ook tijdens dit huiskamerconcertje.

Nieuwe zangeressen en zangers zijn altijd welkom, vooral tenoren en bassen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de vocale prestaties van Cantabile, is welkom op 11 juni.

Het Witte Kerkje is ook daadwerkelijk de huiskamer van het koor, want Cantabile repeteert daar elke dinsdagavond. Belangstellenden die op 11 juni niet kunnen komen, zijn ook dan van harte welkom. Kijk voor verdere informatie op www.koorcantabilemaassluis.nl. Of neem contact op met Anneke Leerdam via cantabilemaassluis@outlook.com.


Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.