door Antoni van Dijk

THE CHOSEN is het Kerstmirakel van deze tijd

In de aanloop naar Kerst in de Stad organiseren de Groote Kerk, Leger des Heils en de Maranathakerk drie Movie Nights rond de populaire TV serie THE CHOSEN. De Maranathakerk initiatiefnemer van Kerst in de Stad dat zaterdagavond 23 december voor de 2e keer plaatsvindt voor alle mensen uit Maassluis maakt zich op voor dit event. THE CHOSEN is het grootste wereldwijd gecrowdfunde mediaproject ooit. De serie vertelt het verhaal van Jezus “door de ogen van diegenen die hem ontmoetten”.

Met deze hoogstaande Amerikaanse dramaserie THE CHOSEN stap je binnen in de wereld van Jezus en zijn discipelen. Op drie locaties in Maassluis kun je de Movie Nights bijwonen:

🗓️ Dinsdag 12 december | 19.45 – 22.00 uur 📍 Locatie: Maranathakerk (EGMA) G.A. Brederolaan 49 in Maassluis

🗓️ Donderdag 14 december | 18.00 – 20.00 uur 📍 Locatie: Groote Kerk (bij kaarslicht en met erwtensoep!)

🗓️ Donderdag 21 december | 20.00 – 22.00 uur 📍 Locatie: Leger des Heils

Gratis toegang

Deze Movie Nights zijn gratis inclusief consumpties en zonder aanmelding toegankelijk.

Meer informatie: www.egma.nl/kerstindestad

POPULAIRE TV SERIE THE CHOSEN

De indrukwekkende serie is al in 156 landen te zien en door meer dan 110 miljoen mensen bekeken. De makers willen in totaal zeven seizoenen maken over het leven van de mens met de meeste volgers ooit: Jezus. In Amerika is deze maand het derde seizoen in première gegaan.

The Chosenis filmisch gemaakt en werd bedacht door regisseur Dallas Jenkins. De makers hebben een serie van hoge kwaliteit gemaakt die laat zien hoe Jezus het leven van de mensen om hem heen veranderd. Dit is gelukt doordat in 2019 een crowdfundactie startte om de serie te kunnen maken, en met succes. Seizoen 3 is te zien vanaf 17 december op NPO Start. Seizoen 1 en 2 nu te zien op NPO Plus.


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.