MAASSLUIS | Op woensdag 13 december is er weer een cinema middag in Oud Sluys.

Deze keer de Belgische kerstfilm Familie Claus van Matthias Timmermans: Julian Claus houdt helemaal niet van Kerstmis! Tot hij een magische sneeuwbal ontdekt in het speelgoedwinkeltje van zijn Opa. Zijn wereld wordt op zijn kop gezet en langzaam begint hij van mening te veranderen.

Kaartjes 2 euro inclusief koffie en thee en in de pauze een heuse december traktatie.

Kaartjes beschikbaar aan de balie ontmoetingscentrum Oud Sluys, ingang Rhijnvis Feithstraat parkeer terrein achter hoek PC Hooftlaan/GA Brederodelaan. Inloop 13.00 uur, aanvang 13.30-16.00 uur inclusief pauze. Bel 010 – 59 1 50 00 voor de zekerheid of er nog kaartjes zijn.


Bewonerscommissie OudSluys

Bewonerscommissie OudSluys

Bewonerscommissie Oud Sluys |
Ontmoetingscentrum Oud Sluys (alias de Nieuwe Vliet)

Recreatiezaal Oud Sluys, PC Hooftlaan 37, ingang Rheinvis Fijthstraat achterzijde pand, entree is in de hoek.