Een greep uit de vacaturebank voor vrijwilligerswerk. Wij kozen 5 vacatures die op het Prikbord van Maassluis staan. Klik op de naam van de vacature voor meer details.

 


0267 ORGANISATIETALENT

Voor het jaarlijks terugkerend evenement De Furieade, wat elke eerste week van oktober in Maassluis plaats vind, zijn wij blij met iedereen die hier zijn steentje aan bij wil dragen met het organiseren van de diverse activiteiten.

0387 ACTIVITEITENBEGELEIDER

Voor onze afdeling licht verblijf zoeken wij vrijwilligers die op woensdag samen met de 7  licht dementerende bewoners activiteiten willen doen zoals bloemschikken, verven, koffie zetten, sjoelen, krantje lezen etc.

0368 VOORLEZER

Voorleesplezier wil iedereen het plezier van lezen laten ontdekken: kinderen, ouders en voorlezers. Onze doelgroep is gezinnen waar niet of nauwelijks wordt voorgelezen. In die gezinnen betekent voorlezen ook  kennis maken met een andere leefcultuur. Zo biedt Voorleesplezier plezier voor iedereen.

0358 BEN JIJ EEN TAALFAN

Heb jij een voorliefde voor de Nederlandse taal, lezen en schrijven? Kun je goed met mensen omgaan? De laaggeletterden in Maassluis willen graag met jou aan de slag in het TAALHUIS (vanaf 1 juni 2014).  Jij verwelkomt hen, helpt bij de vraagstelling, geeft advies en waar mogelijk directe hulp. Vooraf krijg je een training in het herkennen van de taalvraag van de klant en het adequaat doorverwijzen. Ben je daarnaast ook nog minimaal 2 dagdelen in de week beschikbaar (overdag en /of ’s avonds) voor de duur van minimaal een half jaar? Dan ben je van harte welkom!

0356 MAATJE

Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die kwetsbare jongeren op gezette tijden willen steunen door er te zijn en leuke en/of educatieve activiteiten te ondernemen. Leuk/Interessant Afwisselend; je bouwt aan een vertrouwensband. Je kunt de jongere maar ook hun ouders/verzorgers ondersteunen. Het verrijkt je eigen leven. Je wordt ondersteund door onze professionals en mag gebruik maken van diverse mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering.


Redactie

Redactie

Hoofdredactie van Maassluis.Nu | Verzorgt berichtgeving die niet onder een specifiek redactieteam valt