DORDRECHT | Op donderdag 16 november organiseert Vrouwen van Hoop een inspireerde en gezellige vrouwenavond in Dordrecht. Eline Hoogenboom spreekt over het thema ‘Maria, Hoop aan Jezus’ voeten’. Naast spreekster is ze auteur en eigenaresse van het platform Villavie, dat gaat over luchtiger leren leven. Geniet van een verrassend programma, laat je bemoedigen, ontvang hoop en shop bij de gezellige kraampjes. Inclusief hapjes en drankjes!

Aanmelden

Tijdens de vorige vrouwenavond waren vrouwen erg enthousiast: ‘Ik ben enorm geraakt door de getuigenis van de cliënte. Haar verhaal is zo kwetsbaar, maar ook zo sterk.” En: “De avond is goed verzorgt, er hangt een fijne sfeer en het is bijzonder om met zoveel vrouwen bij elkaar te zijn.” Wil jij er deze keer ook bij zijn?

Koop je kaartje voor deze avond via vrouwenvanhoop.nl/activiteiten.

Vrouwen van Hoop

Vrouwen van Hoop is een warm netwerk van vrouwen die hoop doorgeven. Door samen te komen, betrokken te zijn en anderen te motiveren, ondersteunen zij samen vrouwen bij De Hoop GGZ.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema