MAASSLUIS | Gundhild van Maanen exposeert in maart in het Douanehuisje in Maassluis. De kunstenares gebruikt verschillende technieken. Laat je verrassen door de uiteenlopende objecten in deze expositie!

Gundhild van Maanen schildert met watergedragen olieverf (artisan) dat opvalt door de prachtige, diepe kleuren. Zij schildert graag abstract, maar ook strandtaferelen met prachtige luchten. Door toeval kwam de kunstenares in aanraking met koper: ,,Ik zag meteen mogelijkheden om het te combineren met andere materialen zoals glas of hout”, vertelt zij. ,,Dit materiaal wordt bewerkt zodat een kleurrijk paneel ontstaat. Verwerkt in schilderijen of als mooie achtergrond, is dit zeker een blikvanger!”

Daarnaast maakt Gundhild driedimensionaal werk waarin haar speelse en fantasierijke spel met materiaal, vorm, licht en kleur opvalt. Glas in combinatie met natuurlijk materialen heeft hierbij haar voorkeur.

Openingstijden

De expositie van Gundhild van Maanen is van zaterdag 4 maart tot en met zondag 26 maart gratis te bezoeken op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis.

Douanehuisje

TIJDEN: Iedere zaterdag en zondag is het Douanehuisje open van 14.00 tot 17.00 uur.

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 [per 8/2020] || douanehuisje crm
Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!