MAASSLUIS | In het weekend van NLdoet vindt ook de 8e editie van het Tweedehands Fashion Event Tiptop voor Nop plaats. Kom langs op deze supergezellige en sfeervolle kledingmarkt in Maassluis op vrijdagavond 10 en zaterdagochtend 11 maart. Maar liefst 70 vrijwilligers komen in samenwerking met Stichting Present weer in beweging om de tweedehands kledingmarkt op te tuigen. Vele trouwe bezoekers vinden inmiddels hun weg naar dit oergezellige event.

Stel eventueel met behulp van een styliste je mooiste outfit samen, laat je haar en make up doen en doe mee aan de modeshow. Dit alles onder het genot van een drankje en lekkere hapjes verzorgd door stichting Vluchtelingenwerk. Ook is er live muziek.

Op dit evenement mogen vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken. De vrijwilligers kunnen niet wachten om er weer een onvergetelijk weekend van te maken. Nieuw dit jaar is de Tiptop voor Nop KIDS op zaterdag. Moeders en oma’s kunnen op zaterdagochtend 11 maart gratis kinderkleding uitzoeken. We hopen dit in de toekomst verder uit te bouwen.

Het duurzame evenement vindt plaats in het gebouw van de Maranathakerk , G.A. Brederolaan 49, Maassluis. Vrijdag 10 maart van 19.00 tot 21.00 uur. En zaterdag 11 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom; of je nu graag duurzame keuzes maakt, een kleine beurs hebt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten.

Wil je kleding inleveren? Dat kan nog! Gedragen dameskleding (alle dames maten en kindermaten, voorjaars- en zomerkleding, schoon gewassen en zonder beschadigingen), schoenen en accessoires kan je inleveren. We zijn in het bijzonder op zoek naar kleding in grote maten, dus 44 plus. Stuur een e-mail naar tiptopvoornop@gmail.com.

Aanmelden voor vrijdagavond is verplicht!

Voor de vrijdagavond kun je je hier aanmelden.

Zaterdagochtend kun je gewoon binnenlopen.

Tiptop voor nop is een initiatief van een groep enthousiaste vrouwen uit de stad in samenwerking met Stichting Present, www.SamenzijnwijMaassluis.nl, Stichting Vluchtelingenwerk, de Kledingbank, de Jumbo, By JUUL en de EGMA. We doen dit vanuit één passie dat kleding een tweede leven krijgt. Op deze manier dragen we zorg voor elkaar én het milieu.

© PR TTVN

© Karin Poldervaart fotografie
Stichting Present

Stichting Present

STICHTING PRESENT | Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.