door Ineke Vink

MAASSLUIS | Ga op zoek naar uw verleden met de HVM-cursus stamboomonderzoek. Bent u geïnteresseerd in stamboomonderzoek (genealogie), maar weet u niet waar u moet beginnen? De Historische Vereniging Maassluis (HVM) heeft het antwoord.

Locatie: Museum Maassluis, Zuiddijk 16-18.

In 2021 en 2022 gaven John Hanswijk en Bram Sonneveld met groot succes cursussen genealogie. Die gaan zij nu herhalen, maar met andere lesstof. Deze cursus is bedoeld voor leden en niet-leden van de HVM. Ook deelnemers die een eerdere cursus hebben gevolgd en behoefte hebben aan opfrissen van hun kennis zijn welkom.

Beginnerscursus: dinsdag 14 en 21 maart om 20.00 uur.

Er is ook een cursus voor gevorderden: Gevorderdencursus: woensdag 12 en 19 april om 20.00 uur.

Voor HVM-leden zijn de cursussen gratis, niet-leden betalen 10 euro per cursus. Wanneer u besluit lid te worden, wordt het bedrag verrekend met het lidmaatschap van 20 euro. Opgeven door te mailen naar hvmstamboomonderzoek@histvermaassluis.nl. Vermeld uw naam, beginners of gevorderden, mailadres en of u lid bent van de Historische Vereniging Maassluis. U kunt het mailadres ook aanschrijven indien u vragen heeft over de cursussen.

Meer informatie over deze cursussen vindt u bij de nieuwsberichten op de website van de HVM www.histvermaassluis.nl.

© Bram Sonneveld


Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.