DEN HOORN-VLAARDINGEN-MAASSLUIS | De Bibliotheek de Plataan verstopt op 5 april paaseieren. In alle vestigingen worden meerdere paaseieren verstopt, waaronder 2 gouden eieren. Vind je het gouden ei? Dan ontvang je een leuk cadeau!

Op woensdag 5 april vanaf 13:00 uur (in Vlaardingen PWA vanaf 14.00 uur) kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen aan de zoektocht. De Bibliotheek de Plataan heeft een cadeau klaarliggen voor zowel het kind als de volwassene die het gouden ei vinden. Vind je niet het gouden ei, maar een klein paaseitje? Ook dan mag je iets lekkers mee naar huis nemen. Goede start voor Pasen!

Meedoen aan de zoektocht is gratis en bij binnenkomst worden de regels uitgelegd.

Je kunt meedoen in alle vestigingen van de Bibliotheek de Plataan: in Den Hoorn, Maassluis, Vlaardingen Centrum, Vlaardingen Holy en Vlaardingen PWA.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema