Kom je bed uit voor mensen met een beperking

MONSTER | Is werken met mensen met een beperking écht iets voor jou, maar heb je niet de juiste diploma’s? Ben je schoolverlater (minimaal 18 jaar), herintreder of wil je je laten omscholen? Kom dan donderdag 13 april op ons woonzorgpark in Monster kennis maken om te ontdekken of dit iets is waarvoor jij je bed uitkomt.  

Werken in de gehandicaptenzorg is leuk en afwisselend. ’s Heeren Loo is marktleider in de zorg voor mensen met een beperking. Er is veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te werken. Iedereen mag zichzelf zijn in huiselijke sfeer. Geen dag is hetzelfde. Je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Helpen op jouw manier.

Spreekt dit jou aan? En wil je leren èn werken in de zorg? Maak kennis met één van de zorgmanagers en een opleider. In iets meer dan een half uur heb je én een leuk gesprek gehad en inzicht of je hier je bed voor uitkomt. Er staat drinken met wat lekkers, gebakken door onze eigen Koekenbakkers, klaar.   

Bij woonzorgpark Het Westerhonk bieden we zorg aan alle doelgroepen van jong tot oud, van licht tot ernstig beperkt. Dat bied je alle kans om ook je te oriënteren op verschillende doelgroepen. Wij bieden hiervoor verschillende leer- en werktrajecten aan.  
 

Donderdag 13 april | 10.45 en 15.00 uur in Restaurant Samen op het woonzorgpark Het Westerhonk, Vijverweg 11 in Monster  

Kom naar de wervingsdag en meld je hier aan voor een tijdslot: https://werkenbij.sheerenloo.nl/evenementen/wervingsdag-leren-en-werken-3761

Als er een wederzijdse klik is, nodigen we je die dag nog uit voor een afspraak om te komen kijken op één van onze locaties.  

Over ’s Heeren Loo 
‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking. Met meer dan 130 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties. Zo helpen we mensen verder. www.sheerenloo.nl


Redactie Economie & Ondernemen

Redactie Economie & Ondernemen