MAASSLUIS | Om in uw agenda te noteren: op 15 en 16 april vindt de Kunstroute Maassluis plaats U bent dat weekend van 12 tot 17 uur welkom op 14 locaties. Daar kunt u het werk bewonderen van 22 Maassluise Kunstenaars, 13 gastkunstenaars en 3 organisaties. De Kunstroute wordt georganiseerd door de Stichting Maassluise Kunstenaars (SMK).

Een opsomming van wat u allemaal kunt zien en kopen: fotografie, grafiek (o.a. zeefdrukken), schilderijen (olie-, acryl- en aquarelverf, materie, structuur, realistisch en abstract), tekeningen (o.a. pen, pastel), driedimensionale kunstvoorwerpen (hout, keramiek, glas en andere materialen) en multimedia.

© St. Maassluis Kunstenaars █ KLIK vergroot de afbeelding █

█ U kunt die dagen natuurlijk ook van alles te weten komen over al die kunstwerken, want (bijna) alle kunstenaars zijn aanwezig en vertellen u graag over hun werk. U kunt ook een aantal live demonstraties bijwonen in de Wasserij en bij de Kunst en Cultuur Academie. Ten slotte is er nog een Kinderspeurtocht.

█ Anders dan bij vorige Kunstroutes zijn de expositieruimtes en ateliers meer over Maassluis verspreid. In een denkbeeldige driehoek vindt u de locaties tussen Bikkel Museum (Uiverlaan 16), het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52) en de Wasserij (Zuidvliet 108). Een groot deel is beloopbaar, maar voor de hele route is een fiets wel zo makkelijk. Mocht u met de auto komen: parkeren is overal gratis maar in het oude centrum heeft u een parkeerschijf nodig.

Op onze website – www.maassluisekunstenaars.nl – vindt u de folder met daarop alle kunstenaars en locaties en kunt u hem downloaden. Binnenkort is de folder ook op papier beschikbaar.

Wij zien u graag op 15 en 16 april!Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Stichting Maassluise Kunstenaars

Stichting Maassluise Kunstenaars

St. Maassluis Kunstenaars | Groep van (semi) professionele beeldende kunstenaars. Zij wonen in Maassluis of Maasland of hebben daar hun atelier.