WATERWEG | Altijd al een keer ijsvogels willen zien? Ga dan op vrijdag 5 mei as. mee met de wandeling naar de IJsvogelkijkwand in Schiedam. Ervaren vogelkenners zijn aanwezig om je te helpen bij het spotten.

De wandeling start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

IJsvogels zijn prachtige blauwe vogels die af en aan vliegen bij een steile wand bij de begraafplaats de Beukenhof aan de Poldervaart in Schiedam. De vogels hebben er meerdere nesten grootgebracht. Ze kunnen dankzij de nieuwe kijkwand bij de Schiedamse Poldervaart vrij ongestoord bekeken worden.

© KNNV – IJsvogel

Als we er genoeg van hebben wandelen we nog een stukje langs de vaart en de Beukenhof. Zo kunnen we nog genieten van de avondzang van de vele zangvogels daar. Als je een verrekijker hebt, neem hem dan mee.

█ De korte wandeling is gratis en iedereen mag mee! Wel graag even opgeven bij Hans Zevenbergen via telefoon of appje 06 – 53366651.

Deze wandeling wordt georganiseerd door KNNV Waterweg-Noord te Schiedam.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Milieu&Natuur

Redactie Milieu&Natuur

Redactie MILIEU & NATUUR | Schrijft artikelen over de natuur en het milieu en plaatst binnen dit thema artikelen die via persberichten zijn aangeleverd.