HOEK VAN HOLLAND | Op zaterdag 13 mei houdt de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) Reddingbootdag. Alle 45 reddingstations openen hun deuren voor het publiek en zo ook KNRM reddingstation Hoek van Holland.  Het is dé dag om kennis te maken met het reddingwerk, de vrijwilligers en het materieel van de KNRM. 

KNRM-reddingstations door het hele land hebben een leuk programma voor jong en oud klaarstaan om bezoekers een beeld te geven van het bijzondere reddingswerk. Bekijk de reddingboten waarmee de KNRM geredden weer veilig aan wal brengt.

Van 10.00 tot 16.00 zijn bezoekers van harte welkom on langs te komen op het terrein van Rijkswaterstaat aan de Berghaven. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er van alles te leren over het reddingswerk, is er een springkussen, kunnen er prijzen gewonnen worden en vaak het hoogtepunt van de dag kunnen donateurs van de KNRM meevaren. 


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!