MAASSLUIS | Kom ook naar De Vloot! Seniorenwelzijn nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst ‘Frisse start De Vloot’ aanstaande vrijdag 1 september. De bijeenkomst duurt van 13.30 uur tot ongeveer 14.15 uur en vindt plaats in ontmoetingscentrum De Vloot, De Vloot 66 in Maassluis.

Na een onrustige tijd is het ontmoetingscentrum toe aan een frisse nieuwe start. Tijdens de bijeenkomst op 1 september wordt u bijgepraat over de huidige ontwikkelingen en doelen voor de toekomst en er is ruimte om vragen te stellen. Daarnaast ontmoet u de nieuwe interim bestuurder Mira van Bentveld en andere (nieuwe) medewerkers van Seniorenwelzijn die nauw bij deze frisse start betrokken zullen zijn.

De toegang is uiteraard gratis en het is niet nodig om u vooraf aan te melden. Heeft u voorafgaand aan de bijeenkomst een vraag? Neem dan contact op met Ellen van der Ende, Ouderenadviseur, op 06 12 12 30 54 of via evanderende@seniorenwelzijn.nl.

We ontmoeten u graag vrijdag 1 september in ontmoetingscentrum De Vloot! Zowel voor als na de bijeenkomst is het ontmoetingscentrum gewoon open voor bezoek.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema