MAASSLUIS | Op donderdag 7 september is er weer De Koffiehalte. De vakantie is weer voorbij, maar afgelopen keer bleek De Koffiehalte toch een belangrijke ontmoetingsplek.

Toen was het nog vakantie voor velen, maar met een zeer druk bezochte ochtend en heerlijke lunch, bleek er erg veel behoefte te zijn om elkaar te blijven ontmoeten. Vele gesprekken werden er gevoerd, bekenden en nieuwe gezichten, in een ongedwongen en persoonlijke sfeer was het weer een aangename ochtend.

Op donderdag 7 september hopen wij jullie weer te ontmoeten en kunnen we bijpraten en napraten over jullie vakantie of over wat je bezighoudt. Maar gewoon komen luisteren naar alle verhalen is natuurlijk ook goed. Wij zorgen voor de koffie en thee, met wat lekkers erbij uiteraard.

De Koffiehalte is bij Schietvereniging Maasland aan de Doelstraat 52.

We beginnen om 9.30 uur tot 12 uur.

Je bent zoals altijd van harte welkom!


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema