MAASSLUIS | In de week van Wereld Alzheimer Dag organiseren wij op dinsdag 19 september het Alzheimer Café in De Tweemaster met thema ‘met de huisarts om tafel’.

© Jelle Ravestein

In het begin van dementie zijn de klachten niet altijd even duidelijk en soms moeilijk te verklaren. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op deze klachten. De heer Au, huisarts, werkzaam bij Medisch Centrum Docwerk, is gastspreker deze avond en bespreekt de klachten behorend bij dementie. Tevens bespreken we welke klachten helder zijn en of een bezoek aan de huisarts noodzakelijk is en welke rol de huisarts kan vervullen.

Dus kom gerust kijken en luisteren of kom voor de gezelligheid naar het Alzheimer Café in De Tweemaster in Maassluis. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Een ontmoeting in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!